APA ITU PSORIASIS?

Psoriasis adalah keadaan keradangan biasa yang menjejaskan kulit. Ia cenderung datang dan pergi tanpa diduga. Ia tidak berjangkit, walaupun sesetengah orang akan melihat kulit yang terjejas dan berfikir ia adalah. Walaupun kebanyakannya keadaan kulit, sendi juga boleh terjejas.

APA SEBAB & MENCETUSKAN PSORIASIS?

Psoriasis adalah penyakit yang kompleks, dengan kedua-dua penyumbang genetik dan alam sekitar. Punca yang tepat belum difahami, sebenarnya walaupun genetik penyakit itu tidak difahami sepenuhnya. Ia adalah keadaan keradangan walaupun, yang bermaksud sistem imun anda bertindak balas terhadap rangsangan untuk menyebabkan patch ciri yang dilihat pada kulit. Faktor persekitaran juga memainkan peranan, dengan tekanan, jangkitan, alkohol, merokok, ubat-ubatan dan obesiti semuanya berpotensi menyumbang kepada keadaan dan menyebabkan suar.

APAKAH SIMPTOM & TANDA-TANDA PSORIASIS?

Terutamanya ia adalah ruam merah, dibangkitkan dengan permukaan perak, bersisik, yang boleh menjadi sangat gatal. Terdapat pelbagai jenis, masing-masing mempunyai jenis ruam yang berbeza, dan kadang-kadang sendi dan organ-organ lain terlibat.

  CUCIAN DAN PEMBERSIH KAMI UNTUK PSORIASIS

  • Bersihkan menggunakan bahan yang paling lembut:

   Tiada SLS, SLES dan parabens.

  • Biarkan kulit lembut, tidak kering dan ketat:

   Menggunakan pelembap dan tekstur yang unik dan berkrim.

  Krim dan Semburan Kami Untuk Psoriasis

  • Melegakan sebarang kegatalan dengan cepat:

   Menggunakan mentol penyejukan dan menenangkan.

  • Membaiki halangan kulit:

   Ceramide yang sama kulit terkunci dalam kelembapan.

   Kandungan yang boleh diruntuhkan

   Menggunakan Suu Balm sebagai Rawatan untuk Melegakan Psoriasis

   Kulit psoriasis biasanya muncul di kulit kepala, lutut, siku, leher dan belakang bawah. Mereka yang mempunyai keadaan kulit ini juga boleh mengalami psoriasis di muka dan juga bahagian badan yang lain. Syukurlah, terdapat pelbagai rawatan psoriasis yang boleh anda pilih termasuk menggunakan rawatan topikal untuk merawat psoriasis pada kulit, dan kami mengesyorkan anda untuk mencuba produk berprestasi tinggi dan ultra lembut Suu Balm sebagai rawatan psoriasis kulit anda. Dari rawatan psoriasis kulit kepala hingga pelembap muka atau badan untuk psoriasis, rangkaian produk kepala ke kaki Suu Balm dirumus dengan pengawet sifar, paraben, SLS, SLES, wangian, sabun dan bahan-bahan keras lain. Penjagaan badan Suu Balm, penjagaan kulit kepala dan rawatan penjagaan kulit muka untuk psoriasis di Malaysia direka untuk memberikan kelegaan yang menenangkan dan cepat kepada psoriasis kulit.

   Mencuci Badan yang menenangkan untuk Rawatan Kulit Psoriasis

   Suu Balm Dual Cooling & Pelembap Cream Body Wash adalah pencuci badan yang direka untuk menyuburkan dan memberikan kelegaan walaupun bagi mereka yang mempunyai keadaan kulit psoriasis. Krim mandi ini adalah rawatan psoriasis kulit yang ideal kerana ia meninggalkan kulit berasa tenang, lembap dan segar dengan formula penyejukan dan pelembab ganda. Pembersih badan yang lembut ini sepadan dengan pH semulajadi kulit dan mengandungi lima bahan pelembap, termasuk mentega shea kaya dan natrium hyaluronate. Manakala petunjuk mentol semulajadi menenangkan dan memberikan kelegaan penyejukan bagi mereka yang menderita penyakit kulit psoriasis.

   A Memulihkan losyen kulit untuk psoriasis & pelembap krim sesuai untuk seluruh badan

   Sama ada untuk mengikuti rutin mandi anda atau untuk memohon bila-bila masa sepanjang hari, Suu Balm Rapid Itch Relief Moisturiser adalah salah satu losyen kulit terbaik untuk psoriasis dan menjadikan rawatan psoriasis kulit yang sempurna berpasangan dengan pencuci badan Suu Balm. Oleh itu, jika anda sedang mencari losyen rawatan psoriasis, Pelembap Bantuan Gatal Cepat Suu Balm sangat bagus untuk mereka yang menderita penyakit kulit psoriasis kerana formula yang ringan dan tidak melekit. Sama ada anda mempunyai psoriasis di leher anda, psoriasis pada siku anda, psoriasis pada lutut atau psoriasis di kaki anda, ia adalah losyen badan yang ideal untuk psoriasis untuk memohon di seluruh badan, walaupun dalam cuaca panas dan lembap. Losyen kulit untuk psoriasis ini juga mengandungi mentol yang memberikan kelegaan yang cepat dan menyejukkan kepada kulit psoriasis anda dalam masa 5 minit dan mempunyai 5 jenis ceramide yang sama kulit yang menambah halangan kulit. Selain itu, ceramide yang sama kulit juga berfungsi untuk mengunci kelembapan optimum pada kulit yang membantu melegakan masalah kulit psoriasis dengan mencegah kekeringan dan gatal-gatal, berkesan memecahkan kitaran gatal-gatal untuk mencegah kerosakan selanjutnya.

   Tingkatkan Penjagaan Kulit Anda untuk Psoriasis dengan Pencuci Muka Pelembap

   Pembersih Muka Pelembap Lembut Suu Balm sesuai untuk mereka yang mempunyai psoriasis di muka. Pembersih muka ultra-lembut untuk psoriasis kulit bukan sahaja membersihkan muka dengan teliti tetapi juga mengandungi formulasi mentega shea yang kaya dan berkrim, yang memberikan kebaikan pelembap dan memanjakan kulit anda layak semasa menenangkan psoriasis di muka. Dirumus oleh Pusat Kulit Nasional di Singapura tanpa sebarang nasties seperti sabun, SLS, SLES, paraben, pengawet dan wangian, pembersih muka ini mempunyai teknologi penahan air yang unik dan tidak meninggalkan kulit anda berasa ketat selepas mencuci juga.

   Susulan dengan Pelembap Muka untuk Psoriasis

   Selepas membersihkan muka anda dengan Pembersih Muka Pelembap Lembut, ikuti penjagaan kulit anda untuk psoriasis dengan Pelembap Muka Melegakan Gatal Suu Balm. Pelembap yang memenangi anugerah ini untuk psoriasis mungkin hanya salah satu pelembap muka terbaik untuk kulit psoriasis untuk dimasukkan ke dalam penjagaan kulit anda. Bahan-bahan yang berkhasiat mengandungi gabungan seramide, ekstrak truffle utara dan safflower yang bekerja bersama-sama untuk melembapkan psoriasis kulit dan melegakan psoriasis masalah kulit sambil memberikan kelegaan penyejukan yang cepat untuk melegakan sebarang kerengsaan muka atau kemerahan hampir serta-merta. Selepas setiap penggunaan, halangan kulit dipulihkan kepada keadaan yang sihat, meninggalkan keadaan kulit patchy dan psoriasis anda kelihatan dan berasa lega! Jadi, jika anda mempunyai psoriasis di muka, pelembap muka untuk psoriasis ini juga cukup lembut untuk digunakan walaupun pada psoriasis pada kelopak mata tanpa menyengat mata. Bahagian yang terbaik ialah Pelembap Muka Melegakan Gatal Penyejukan adalah formulasi yang tidak melekit dan ringan, menjadikannya pelembap yang hebat untuk kulit psoriasis. Ini bermakna pelembap muka untuk psoriasis ini sesuai digunakan setiap hari di Malaysia iklim panas dan lembap.

   Melembapkan Semburan Kulit Kepala sebagai Rawatan Psoriasis Kulit Kepala

   Salah satu keadaan kulit psoriasis yang paling biasa dan mencabar untuk dirawat adalah psoriasis kulit kepala. Jika anda sedang mencari rawatan psoriasis kulit kepala kerana anda mengalami psoriasis di kepala dan kulit kepala, jangan cari lagi daripada Pelembap Semburan Kulit Kepala Melegakan Suu Balm Rapid Itch. Pelembap Semburan Kulit Kepala Semburan Gatal Suu Balm adalah pelembap semburan kulit kepala yang melegakan gatal-gatal yang sesuai walaupun bagi mereka yang mengalami masalah kulit psoriasis dan sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kelemumur, gatal dan kulit kepala kering, dan psoriasis pada kulit kepala. Salah satu perkara yang hebat tentang produk ini ialah ia tidak mengandungi alkohol, paraben, pengawet dan wangian pengeringan, yang merupakan bahan-bahan yang diketahui memburukkan keadaan kulit psoriasis. Juga, semburan ekzema yang berguna ini mengandungi menthol penyejukan semula jadi untuk melegakan gatal dalam masa 5 minit supaya anda boleh membawanya ke mana-mana sahaja untuk menyemburkannya bila-bila masa untuk kebaikan menenangkan yang cepat - suu-per mudah! Ceramide yang sama dengan kulitnya membantu memperbaiki halangan kulit dan memastikan kulit kepala anda lembap juga. Dirumus dengan hanya bahan-bahan yang paling berkhasiat dan mesra psoriasis, Pelembap Semburan Kulit Kepala Suu Balm Rapid Itch Relief pastinya merupakan rawatan psoriasis kulit kepala yang mesti dicuba.

   Melegakan Masalah Kulit Psoriasis Anda Sekarang! Nikmati Pilihan Pembayaran Ansuran Percuma &Tanpa Faedah Suu Balm

   Suu Balm sedia menjadi wira 'suu-per' kulit anda dan membawa kelegaan yang menenangkan kepada penyakit kulit psoriasis anda dengan pelbagai penjagaan kulit kepala, penjagaan badan dan rawatan penjagaan kulit yang berkesan untuk psoriasis di Malaysia! Apa yang awak tunggu? Beli secara dalam talian sekarang untuk menikmati penghantaran percuma ke seluruh negara dan pilihan pembayaran ansuran tanpa faedah.