Go Green Dengan Suu Balm

Lembut pada kulit anda, lembut pada bumi.

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami terhadap kelestarian, Suu Balm berhasrat untuk mempromosikan sisa rendah dan pembungkusan mesra alam, seperti pek isi semula kami yang boleh dikitar semula 100% dan menggunakan 80% kurang plastik*.

Bersama-sama, komitmen kami akan mewujudkan rangka tindakan untuk masa depan yang lebih cerah dan hijau.

Suu-per Komuniti

Suu Balm komited untuk berbakti kepada masyarakat dan menjadikan kehidupan lebih baik. Kami terlibat secara aktif dalam program komuniti yang memberi peluang kepada pekerja untuk menghulurkan tangan - seperti Klinik Badminton Kulit Sihat yang dianjurkan oleh NSC pada tahun 2022.

Kami juga telah menaja beg goodie Institusi Grange untuk graduasi prasekolah K2 mereka. Buku cerita "Jude and His Angry Skin" juga diletakkan di pra-sekolah untuk kegunaan guru sebagai sumber bacaan!

Suu Balm akan terus berkembang dan berkembang ketika kami mengembangkan usaha komuniti kami untuk meneruskan misi kami untuk menjaga kulit sensitif komuniti kami.

Bahan-bahan yang terbaik

Suu Balm bertujuan untuk hanya menggunakan bahan-bahan yang paling selamat dan paling bersih untuk semua produk kami. Produk kami bebas daripada wangian, pengawet, parabens, dan sulfat. Tiada bahan yang berasal dari haiwan dan tiada produk kami diuji pada haiwan di mana-mana peringkat inovasi produk kami.

Produk kami dirumus oleh Pusat Kulit Nasional, Singapura dan semua bahan-bahan dipilih sendiri oleh pakar dermatologi.

Dengan setiap produk kami, kami mengutamakan kualiti.