Kulit kepala kering, gatal, berkeringat?

Kulit kepala gatal dan berkeringat boleh memalukan, meninggalkan serpihan putih pada pakaian gelap, atau di kerusi anda di tempat kerja.

Apa yang mencetuskan kulit kepala berkeringat?

Kadang-kadang terdapat keadaan asas yang menyebabkan gatal-gatal dan mengelupas. Yang paling biasa dipanggil dermatitis seborrheic juga dikenali sebagai kelemumur yang teruk. Walau bagaimanapun, ramai orang hanya mempunyai kulit kepala kering yang gatal-gatal dan serpihan, mungkin disebabkan oleh produk rambut yang mereka gunakan, atau kekerapan mereka mencuci rambut mereka.

Apakah gejala dan tanda-tanda kulit kepala yang berkeringat?

Yang biasa adalah kulit kepala gatal, yang menumpahkan serpihan ke bahu, dan yang mungkin juga kelihatan di rambut. Dermatitis seborrheic juga mungkin mempunyai kerak kuning dan penampilan berminyak pada kulit kepala dan rambut.

Bagaimana Suu Balm boleh membantu dengan gatal-gatal, kulit kepala berkeringat

Kami memahami bagaimana gatal kulit kepala yang berterusan bukan sahaja mengganggu hari anda, tetapi juga membawa rasa malu kepada anda dalam situasi sosial. Produk kami dibangunkan untuk membantu.
SYAMPU-LAKARAN KECIL-430MLX40ML-ESTORE-FRONTAL_2_png

Julat kulit kepala kami

icon3_png
Melegakan gatal dalam beberapa minit:
Dengan mentol penyejukan semula jadi.
icon4_56097f17-56FD-4D88-B8C1-5E73942750CD
Pulihkan halangan kulit:
Dengan ceramide yang serupa dengan kulit.
icon_png
Kurangkan kelemumur dan mengelupas:
Dengan piroctone olamine.
Produk Suu Balm dibangunkan selepas bertahun-tahun penyelidikan dermatologi di Pusat Kulit Nasional di Singapura. Semua produk kami terbukti bebas daripada bahan-bahan berbahaya, hypoallergenic dan selamat untuk semua jenis kulit terutamanya pada kulit kering, gatal dan sensitif.

Produk yang disyorkan untuk kulit kepala berkeringat