WASH_KV_950x742px

PENCUCI BADAN SUU BALM CREAM

Pencuci badan ultra-lembut yang dirumus khas oleh Pusat Kulit Nasional, Singapura. 

Suu Balm tidak mempunyai bahan berbahaya yang menjadikannya sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya orang yang mempunyai kulit kering, gatal dan sensitif

Pukul bahan-bahan jahat dengan Suu Balm Ninja 
dan Dapatkan Ganjaran

LANGKAH PERTAMA UNTUK MEMERANGI KULIT KERING, GATAL, SENSITIF!

Sama seperti setiap produk lain yang kita sapukan pada kulit kita, mencuci badan juga memainkan peranan dalam kesihatan kulit kita secara keseluruhan. Jadi, jika anda masih mengalami kulit kering, gatal, sensitif walaupun selepas mandi, maka ada kemungkinan besar anda tidak menggunakan pembersih badan yang betul.

MENGAPA MEMILIH PENCUCI BADAN YANG BETUL ADALAH PENTING?

Kebanyakan anda fikir mencuci badan hanya mencuci badan, dan selagi ia melakukan tugasnya di bilik mandi, maka apa yang ada untuk kekecohan? Walau bagaimanapun, jika anda mengalami kulit kering, gatal, sensitif, kemungkinan anda tidak menggunakan pencuci badan yang betul yang sesuai untuk kulit anda. Bukan itu sahaja, pencuci badan semasa anda mungkin melakukan lebih banyak kemudaratan pada kulit anda daripada yang anda fikirkan, dan menyebabkan ia berubah dengan cepat dari kulit kering dan kering kepada kulit kering dan rosak.

MENGAPA MEMILIH PENCUCI BADAN SUU BALM CREAM?

Memperkenalkan Suu Balm Dual Cooling & Pelembap Body Wash, yang mungkin juga merupakan salah satu pencuci badan terbaik untuk kulit kering dan gatal di Malaysia. Suu Balm Cream Body Wash membersihkan perlahan-lahan sambil membuat kulit anda berasa tenang dan lembap selepas setiap mandi. Dengan kehadiran mentol penyejukan semulajadi, anda akan berasa segar serta-merta selepas setiap mandi, walaupun anda mempunyai kulit yang sangat kering dan rosak. Paling penting, basuh ini bebas daripada bahan berbahaya seperti sabun, sulfat, SLS, SLES, parabens, pengawet dan wangian. Oleh itu, anda boleh mandi tanpa bimbang kerana ia tidak akan mencetuskan lagi kulit anda! Selepas mandi yang sejuk dan menyegarkan, gunakan Pelembap Bantuan Gatal Cepat Suu Balm untuk pengalaman melegakan kulit muktamad!

CUCIAN BADAN DAN PEMBERSIH MUKA KAMI UNTUK KULIT PENUAAN

icon3_png
Pembersihan ultra-lembut:
Dengan bahan-bahan yang paling lembut.
icon4_56097f17-56FD-4D88-B8C1-5E73942750CD
Meninggalkan kulit berasa lembut:
Dengan 5 jenis bahan pelembap.
BASUH DEWASA
*Untuk Kanak-kanak dengan Kulit Kering, Gatal, Sensitif, terokai rangkaian Kanak-kanak Suu Balm yang sesuai untuk kanak-kanak dan bayi dari bayi yang baru lahir dan seterusnya. Klik di sini untuk maklumat lanjut