Suuper Lega untuk Kulit GATAL

Suuper Lega untuk Kulit GATAL

Mama dan papa! Kami tahu betapa menyakitkan untuk melihat anak anda menderita dan menggaru kulit kering dan gatalnya😰 Apabila anak menggaru kulit lembut, bertujuan untuk melegakan kegatalan, ia hanya akan menyebabkan keadaan menjadi lebih teruk dan kitaran gatal-gatal berterusan. Hentikan rasa gatal yang menyeksakan ini dengan menggunakan rangkaian Suu Balm Kids yang memenangi anugerah!Rangkaian Kanak-Kanak Suu Balm bebas daripada bahan-bahan berbahaya seperti paraben, pengawet dan wangian, yang merupakan bahan-bahan yang boleh mencetuskan kulit sensitif anak anda. Soalan yang sering kita dengar daripada pengguna ialah 'Bolehkah bayi saya menggunakannya?'. Jawapannya adalah YA! Rangkaian Kanak-Kanak Suu Balm sesuai digunakan pada bayi baru lahir dan seterusnya. Rangkaian Suu Balm Kids juga penuh dengan 3 jenis ceramide mirip kulit untuk memulihkan penghadang kulit dan melembapkan kulit anak anda secara mendalam.

Ikuti langkah-langkah mudah di bawah untuk rasa suuper lega dari kulit gatal 🤩❄️:
Langkah 1 - Gunakan Suu Balm Kids Dual Soothing & Moisturising Head To Toe Wash untuk membersih dan menenangkan kulit anak anda yang kering, gatal dan sensitif. Head To Toe Wash kami berkrim dan mengandungi bahan 5 jenis pelembap termasuklah mentega shea dan natrium hyaluronate. Anda mungkin tertanya-tanya - Tiada buih apabila anda menggunakan pencuci badan krim kami? Ini adalah kerana Suu Balm Cream Body Wash tidak mengandungi sabun yang akan menyebabkan pengeringan pada kulit anak anda.

Langkah 2 - Gunakan Suu Balm Kids Dual Rapid Itch Relieving & Restoring Ceramide Moisturiser untuk memberikan kelegaan yang teramat dan menenangkan kulit gatal anak anda dengan adanya mentol semula jadi. Suu Balm Kids Ceramide Moisturiser dipenuhi dengan 3 jenis ceramide mirip kulit yang merupakan bahan penting untuk membaiki dan memulihkan penghadang kulit. Ia memainkan peranan yang penting untuk menentukan keadaan kulit anda.

Kembali ke blog
12