Suuper Lega untuk Kulit GATAL

Suuper Lega untuk Kulit GATAL

Mommies dan bapa! Kami tahu betapa menyakitkannya melihat anak anda menderita dan menggaru kulit kering dan gatal mereka Kerana mereka menggaru kulit😰 lembut mereka yang berniat untuk melegakan gatal-gatal, ia hanya akan menyebabkan keadaan mereka menjadi lebih teruk dan kitaran gatal-gatal berterusan. Hentikan gatal torturous dengan menggunakan rangkaian Suu Balm Kids yang memenangi anugerah!Rangkaian Kanak-kanak Suu Balm bebas daripada bahan-bahan berbahaya seperti paraben, pengawet dan wangian, yang merupakan bahan-bahan yang boleh mencetuskan kulit sensitif anak anda. Soalan yang sering kita dengar daripada pengguna ialah 'Bolehkah bayi saya menggunakannya?'. Jawapannya BESAR YA! Rangkaian Kanak-kanak Suu Balm sesuai digunakan pada bayi baru lahir dan seterusnya. Rangkaian Suu Balm Kids juga penuh dengan ceramide 3x yang serupa dengan kulit untuk memulihkan halangan kulit dan melembapkan kulit anak anda secara mendalam.

Ikuti langkah-langkah mudah di bawah untuk berasa lega daripada kulit🤩❄️ gatal :
Langkah 1 - Gunakan Suu Balm Kids Dual Menenangkan & Melembapkan Kepala Untuk Mencuci Kaki untuk membersihkan dan menenangkan kulit anak anda yang kering, gatal dan sensitif. Head To Toe Wash kami berkrim dan mengandungi bahan pelembap 5x termasuk mentega shea kaya dan natrium hyaluronate. Anda mungkin tertanya-tanya - Mengapa tiada buih apabila anda menggunakan pencuci badan krim kami? Ini kerana Suu Balm Cream Body Wash tidak mengandungi sabun yang akan menyebabkan pengeringan pada kulit anak anda.

Langkah 2 - Gunakan Suu Balm Kids Dual Rapid Itch Relieving & Restoring Ceramide Moisturiser untuk memberikan kelegaan suuper dan menenangkan kulit gatal anak anda dengan kehadiran mentol penyejukan semula jadi. Suu Balm Kids Ceramide Moisturiser penuh dengan ceramide serupa kulit 3x yang merupakan bahan penting untuk membaiki dan memulihkan halangan kulit. Ia memainkan peranan penting dalam menentukan keadaan kulit anda.

Kembali ke blog
12