Melegakan Kegatalan dalam 5 Minit*

Melegakan Kegatalan dalam 5 Minit*

Gatal ah Pakcik, Mak cik? 😉 Ucapkan selamat tinggal kepada kulit kering, gatal dan sensitif sekarang dengan Julat Dewasa Suu Balm! Dirumus oleh Pusat Kulit Nasional di Singapura, Pelembap Suu Balm Rapid Itch Relief yang paling laris ini melegakan kulit kering, gatal dan sensitif anda hanya dalam masa 5 minit* dengan mentol penyejukan semula jadi manakala ceramide yang sama dengan kulit 5x membantu memulihkan halangan kulit dan mengunci kelembapan dengan berkesan.

Ikuti langkah-langkah mudah di bawah untuk berhenti daripada menjadi gatal :🤭
Langkah 1 - Gunakan Suu Balm Dual Cooling & Pelembap Cream Body Wash untuk pengalaman penyejukan tetapi lembut pembersihan untuk kulit anda yang kering, gatal dan sensitif. Body Wash ini berkrim, mengandungi penyejuk semula jadi menthol dan bahan pelembap 5x termasuk mentega shea kaya dan natrium hyaluronate. Anda mungkin tertanya-tanya - Mengapa tiada buih apabila anda menggunakan pencuci badan krim kami? Ini kerana Suu Balm Cream Body Wash tidak mengandungi sabun yang akan menyebabkan pengeringan pada kulit anda.

Langkah 2 - Gunakan pelembap Suu Balm Rapid Itch Relief untuk menenangkan dan melegakan kulit anda yang kering, gatal dan sensitif dalam beberapa minit * dengan penyejukan semula jadi menthol dan 5x ceramide yang serupa dengan kulit. Dengan menghentikan gatal-gatal, ia akan membantu memecahkan kitaran gatal-gatal, mencegah kerosakan selanjutnya pada kulit. Selain itu, pelembap ini ringan dan tidak melekit yang membolehkan anda melembapkan dengan kerap. Pssttt.. biarkan anda masuk dalam sedikit rahsia🙌🏽 Anda harus memastikan diri anda lembap sekerap mungkin atau sekurang-kurangnya 4-5 kali sehari.

Apatah lagi Suu Balm Adult Range tidak mengandungi bahan-bahan berbahaya seperti paraben, pengawet dan wangian, menjadikannya selamat dan sesuai untuk digunakan pada kulit kering, gatal dan sensitif anda, walaupun pada bayi baru lahir. 

Kembali ke blog
12