Soalan Lazim Transaksi

Kami menghargai sokongan anda dan sebagai membalas jasa anda, kami ingin memberikan khidmat sokongan pelanggan yang cemerlang semasa dan juga selepas pembelian anda. Untuk pertanyaan tentang pesanan, anda boleh cari dalam senarai soalan lazim daripada pelanggan-pelanggan kami.

Isu Pesanan

Anda tidak perlu mencipta akaun untuk pembelian. Walau bagaimanapun, akaun anda akan dicipta secara automatik selepas anda membuat pesanan pertama dan sila semak e-mel anda untuk butiran login anda.

Selain itu, anda juga boleh daftar buletin Suu Balm  untuk mendapatkan info terkini kami (mudah sahaja!)

Sila e-mel kami di [email protected] dan wakil kami akan segera membantu anda dalam masa 48 jam waktu bekerja.

Sila e-mel kami di [email protected] dalam masa 7 hari bekerja selepas menerima item tersebut. Sila pastikan e-mel anda disertakan dengan bukti gambar kerosakan produk yang jelas.

Sebarang pembatalan tidak boleh dibuat selepas pesanan anda disahkan. Pesanan anda akan diproses segera selepas transaksi disahkan untuk memastikan pesanan anda sampai segera.

Jika pembayaran anda ditolak, sila hantar pesanan baharu kerana kami tidak dapat memproses sebarang pesanan yang belum dibayar.

Kami mohon maaf atas perkara ini, sila hantar e-mel ke [email protected] dengan tangkapan skrin bayaran yang dibuat.

Penghantaran

Kami menawarkan penghantaran PERCUMA di seluruh MALAYSIA. Masa penghantaran dalam 5-7 hari bekerja.

Penghantaran antarabangsa mungkin mengambil lebih kurang 3-4 minggu bekerja untuk tiba bergantung kepada pemeriksaan kastam di sesebuah negara.

Anda boleh rujuk  halaman penghantaran untuk maklumat lanjut.

Selepas menerima e-mel pengesahan, sila tunggu 5-7  hari bekerja untuk barang anda dihantar. Sila e-mel kami di alamat [email protected] jika anda tidak menerima pesanan anda dalam masa 7  hari bekerja.

Ya, kami membuat penghantaran ke seluruh dunia! Penghantaran antarabangsa mungkin mengambil masa 3-4 minggu bekerja untuk tiba bergantung kepada pemeriksaan kastam di negara tersebut.

Anda boleh log masuk akaun dan semak status penghantaran di sejarah pesanan anda.

Jika anda tiada semasa pesanan tiba, pihak penghantaran akan cuba untuk membuat penghantaran pada hari kerja keesokan. Jika terdapat kegagalan penghantaran, pihak penghantaran akan menghubungi anda untuk menjadualkan penghantaran yang seterusnya.

Sila e-mel kami di alamat [email protected] dengan nombor pesanan anda agar pihak kami boleh memeriksa status penghantaran bungkusan anda. Jika sudah dihantar, alamat penghantaran tidak boleh diubah lagi.

Malangnya, perkhidmatan ini tidak disediakan buat masa ini.

Laman web dan Maklumat Produk

1) Layari item mengikut kategori (e.g. 'Body Care', 'Scalp Care' etc.)

2) Klik ‘ADD TO CART’ untuk produk yang anda ingin beli

3) Mengenalpasti pesanan dan menghantar pesanan di halaman daftar keluar

Menambah produk dalam troli tidak menjaminkan bahawa produk itu disimpan khas untuk anda. Orang lain juga mungkin mempunyai item yang sama dalam troli dan telah membuat bayaran sebelum anda.

Untuk pertanyaan lanjut, anda boleh menghubungi wakil kami melalui sembang langsung (hari bekerja 9am – 6pm). Selain itu, anda juga boleh menghantar e-mel kepada kami di alamat [email protected].

Isu Teknikal

Sila e-mel kami di alamat [email protected] dan kami akan menyemak akaun anda.

Terdapat banyak sebab kenapa anda tidak mendapat e-mel daripada kami.

Perisian e-mel anda telah menanda e-mel daripada kami sebagai e-mel junk. Untuk mengelakkan kejadian tersebut, sila tambah [email protected] ke dalam buku alamat e-mel anda.

Selain itu, sila pastikan anda menaip alamat e-mel dengan betul semasa mendaftar dengan kami. Anda juga boleh menyemak maklumat ini dari profil akaun anda.

Jika anda masih menghadapi masalah, sila hubungi Khidmat Sokongan kami di [email protected] dan kami akan bantu menyelesaikan masalah anda.

Anda boleh memilih untuk berhenti menerima  atau kemaskini langganan kegemaran di hujung buletin kami.

Jika anda ada sebarang soalan yang tidak dijawab dalam senarai ini, anda boleh menghantar emel kepada kami di [email protected] hari ini!